Bläckpatroner

Slut på bläck i skrivaren? Snabben har ett stort utbud av bläckpatroner från flera olika märken och leverantörer. Genom att använda kvalitetspatroner får du alltid bästa resultat! Alla skrivare använder dock inte bläckpatroner. Behöver du istället toner så har vi ett minst lika stort utbud att välja mellan där. I vårt sortiment hittar du även specialiserade produkter som färgband och färgrullar till bland annat faxmaskiner, skrivmaskiner och miniräknare. Passa på att beställa färg och toner till alla kontorets maskiner på en och samma gång! Snabben är en rikstäckande leverantör som snabbt och smidigt levererar direkt till ditt kontor.

Allt inom bläckpatroner och färgtoner till din skrivare

Att ha bläckpatroner, färgpatroner, toner och färgtoner på lager att kunna använda när det tar slut i din skrivare eller om du ska skriva ut ett större arbete, är en av de saker som gör att du slipper slösa tid och uppleva irritation i vardagen, hemma eller på jobbet. Med fler än 1 500 olika bläckpatroner och toner har vi det mesta du behöver till din skrivare.

Vårt urval omfattar färgpatroner och svartvita bläckpatroner från bl a Brother, Canon, HP och Lexmark. Du hittar också billiga bläckpatroner från kompatibla märken som t ex WeCare sortimentet. Hos Snabben kan du därför vara säker på att hitta precis den typ av bläckpatroner och toner du letar efter. Bland andra märken hittar du Brother, Canon, Dell, Epson, HP, Lexmark, OKI, Samsung, Toshiba och Xerox.

Bläckpatroner till inkjetskrivare

Bläckpatroner används i inkjetskrivare. Du hittar både originalpatroner och kompatibla prisvänliga  bläckpatroner.

Toner

Toner används i laserskrivare. Lasertoner finns att få som originaltoner. Du hittar också billiga tonerpatroner i vårt stora urval av kompatibla toner i WeCare sortimentet.

Faxtoner

Många verksamheter, särskilt de som handlar med utlandet, använder fortfarande telefaxmaskiner. Hitta laserfaxtoner och färgband till fax hos oss.

Hur mycket svart bläck eller toner använder man till skillnad från färg?

Vi rekommenderar vanligtvis att du köper tre gånger mer svart bläckfärg eller toner än färgbläck eller färgtoner om Bildbyråer och andra liknande verksamheter som regelbundet skriver ut i färg använder ofta mycket fler färgpatroner.

Läs mer

Brother bläckpatroner (151)

Canon bläckpatroner (216)

Epson bläckpatroner (459)

HP bläckpatroner (259)

Ricoh bläckpatroner (4)

WeCare bläckpatroner (70)