Skrivhäften

Du hittar ett stort sortiment av både linjerade och rutade blad bland våra skrivhäften här på vår sida, Snabben.se.

Skrivhäften är något som används flitigt varje dag i Sveriges skolor och salar. De är en viktig del av undervisningen och de kommer väl till hands när man ska skriva upp viktig information.

Vi erbjuder en mängd olika räknehäften och skrivhäften i stilrena format med plats för namn på framsidan. Våra skrivhäften kommer i olika format, färger och med olika antal sidor. Man kan med fördel välja en färg till varje ämne.

Våra skrivhäften kommer även väl till hands på viktiga möten eller föreläsningar. Lägg inte allt på minnet utan samla det smidigt i ett skrivhäfte istället. Anteckningar som kan visa sig vara viktiga i längden.

Skrivhäften till skolan

Med våra skrivhäften under skolbänken eller i ryggsäcken är du alltid redo för alla skriv utmaningar. Vare sig det är i grundskolan, gymnasiet, högskolan eller annan utbildning kan vi förse dig med skrivhäften av bra kvalitet. Vi har både rutade, olinjerade och linjerade blad för att anteckna viktig information i.

Våra fina och stilrena skrivhäften kommer i härliga uppmuntrande färger som gör att man lätt kan skilja dem åt och hitta dem i väskan när de behövs. Välj format, storlek och antal sidor efter vad du behöver.

Miljövänliga skrivhäften

Våra skrivhäften är Svanenmärkta vilket innebär att de är kontrollerade och godkända enligt Svanens krav. Skrivhäftena är miljövänliga och produkterna uppfyller strikta miljökrav.

Några av de krav som ställs är att minst 70% av fibrerna i pappret måste komma från returpapper eller hållbart skogsbruk. Det är även begränsningar av energiförbrukningen, utsläpp och farliga ämnen i kemikalierna som används under produktionen.

Vi stödjer BRIS

Vid köp av våra fina skrivhäften av vår serie som stödjer BRIS går 5 öre av varje sålt skrivhäfte direkt till Barnens rätt i samhället. Tillsammans stödjer vi BRIS och deras viktiga arbete.

Läs mer
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-48 av 51

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-48 av 51

Sida
per sida
Sätt fallande sortering