Nabbipärlor

Här finner du ett brett utbud av Nabbi pärlor i olika färger och förpackningar, allt från klassiska svarta till strålande vita och alla nyanser däremellan! Nabbi pärlor är mångsidiga och kan användas på många sätt. Du kan exempelvis skapa olika typer av smycken eller skapa konst genom att pärla på pärlplattor. Oavsett om du vill ha en hink med Nabbipärlor i en specifik färg, eller en hink med pärlor i olika färger har vi på Snabben det du behöver. 

Nabbi Pärlor - En flexibel pärla 

Nabbipärlor är mångsidiga och kan användas för att skapa olika typer av konstverk, smycken och pärlplattor. Dessa pärlor är tillverkade av polyetenplast vilket gör pärlorna lätta att arbeta med och kan enkelt fästas med hjälp av lim eller strykning. För strykning rekommenderas det att använda  eller strykpapper mellan strykjärnet och pärlorna, för att förhindra att de smälter direkt mot strykjärnet. Ställ strykjärnet på hög värme och för det fram och tillbaka över pärlorna tills de smälter samman för att skapa önskad design eller mönster. Med våra Nabbi pärlor är det bara fantasin som sätter gränserna för dina kreativa projekt!

Pärla med Nabbi pärlor och stimulera din kreativa sida

Utforska din kreativa sida genom att pärla med Nabbi pärlor! Oavsett om du är nybörjare eller har stor erfarenhet av att pärla erbjuder våra Nabbi pärlor möjligheten att skapa fantastiska mönster och konstverk. Att pärla med Nabbipärlor är en rolig och avkopplande aktivitet som samtidigt utvecklar din konstnärliga förmåga och finmotorik. Genom att placera varje pärla på rätt plats och skapa olika mönster tränar du upp din koncentration och precision samtidigt som du stimulerar din kreativa sida. Låt din fantasi flöda fritt och låt pärlorna bli ett verktyg för att ge liv åt dina kreativa idéer. 

Skapa porträtt ur digitala bilder med Nabbi pärlor

Med PhotoPearls Nabbi pärlor kan du göra proffsiga porträtt utifrån digitala bilder! 

Du börjar med att välja den bild som du vill omvandla till ett pärlporträtt, därefter använder du PhotoPearls programvara för att konvertera bilden till en pärlmönster-design. Programvaran bryter ner bilden i små rutor och tilldelar varje ruta en specifik färg, vilket skapar en grund för ditt pärlporträtt. Då kan du börja använda dina nabbi pärlor i olika nyanser.

Slutresultatet blir en imponerande representation av det digitala fotot i pärlformat! Det är inte bara roligt att skapa, utan ger också en personlig touch till ditt hem eller som en gåva till någon speciell. Utforska vårt utbud av Nabbipärlor och skapa ett eget personligt pärlporträtt!

Läs mer
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-48 av 90

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-48 av 90

Sida
per sida
Sätt fallande sortering