Almanackor & Kalendrar

Tid att beställa din nya almanacka eller kalender? Vi har kalendrar, almanackor och tillbehör för kontoret eller skolan. Snabben tillhandahåller kalendrar i alla möjliga storlekar och format. Från större bokningsjournaler till små fickkalendrar och elevkalendrar. Här hittar du också fiffiga tillbehör som kalenderkort och kalenderställ som du kan ha på skrivbordet för att alltid ha din kalender lätt tillgänglig och överskådlig. Glöm inte att köpa andra tillbehör till ditt skrivbord! Vi säljer även pennor och skrivbordstillbehör som pennkoppar, gemkoppar, skrivplattor och skrivunderlägg eller tejp och tejphållare. Se till att du har allt lätt tillgängligt för att kunna planera ditt jobb för dagen, veckan, månaden och året!

Olika sorters kalendrar och almanackor

Snabben har många olika sorters kalendrar och almanackor, bordskalender, systemkalender, kalender i fickformat, väggkalender, veckokalender och skolkalendrar. Vi har kalendrar och almanackor i olika storlekar, från små fickkalendrar i miniformat till stora planeringskalendrar och planeringstavlor. Praktiska bokningskalendrar och bordskalendrar som ger bra översikt över veckor, månader och hela år. Till dessa kan du skaffa kalenderställ så att de hamnar i en skön vinkel på skrivbordet. Du som behöver göra anteckningar kan välja en dagbokskalender eller. Du som vill ha en väggkalender till hemmet eller kontoret kan välja bland många bildkalendrar med olika motiv. Vi har även skolkalendrar för lärare och elever.

 

Vilken typ av kalender passar dig?

Bordskalender

som står på arbetsbordet med vecka eller halvår på varje sida.

Väggkalender

överblick på väggen.

Dagskalender

dag för dag översikt.

Veckokalender

hela arbetsveckan samlad på ett ställe.

Kalendertillbehör

bordsställ i plexi, akryl och trä till utvalda kalendrar, stickers och smarta fickor.

 

Varför är papperskalendrar fortfarande så populära?

Många gillar fortfarande att kunna röra vid de saker vi arbetar med, och den känslan får du med en fysisk papperskalender. Detta utöver många andra fördelar.

Läs mer

Bokningskalendrar (4)

Bordskalendrar (7)

Dag-/Månadsblock (3)

Dagböcker (6)

Fickkalendrar (3)

  Kalenderställ (6)

  Kalendertillbehör (4)

  Kontorskalendrar (3)

  Planeringstavlor (7)

  Skolkalendrar (24)

  Systemkalendrar (6)

  Tema-/Specialkalendrar (13)

  Veckokalendrar (7)

  Väggkalendrar, Väggblad (4)