Tegaderm förband

Tegaderm är ett transparent medicinskt förband tillverkat av 3M. Tegaderm transparenta förband kan användas för att täcka och skydda sår och kateterplatser.

3M™ Tegaderm™ och Tegaderm™ HP Transparent Film Förband består av en tunn filmbaksida med ett hypoallergent, latexfritt lim som skonsamt men ändå säkert fäster på huden. Tegaderm™ förband är andningsbara, sterila, transparenta och vattentäta och ger en barriär mot externa föroreningar.

 

Produktegenskaper och fördelar med Tegaderm

Tegaderm™ HP Film har ett speciellt lim för bättre hållkraft i närvaro av fukt.

Det finns speciellt designade Tegaderm™-förband, med unika former och fästtejp för att skydda och täcka svårplåstrade sår och I.V. katetrar.

Här kommer föredelar av att använda Tegaderm.

Mångsidig – Tegaderm är en produkt för att tillfredsställa många kliniska situationer

Tegaderm™ förband kan användas för att skydda I.V. platser, förbättra sårläkning, förhindra hudnedbrytning och skydda rena, slutna kirurgiska snitt.

Tegaderm™ förband finns i många storlekar, former och appliceringsstilar för att möta ett brett spektrum av olika behov.

 

Lätt att applicera Tegaderm

Appliceringen av Tegaderm™-förbandet är intuitivt och snabbt, vilket gör det lätt att komma ihåg och lätt att lära sig. Det är särskilt bekvämt för patientens egenvård.

Tegaderm™ förband minimerar appliceringstiden och sparar förbandsavfall och kostnader.

 

Andas – släpper in syre och släpper ut fukt

Tegaderm™-förbandens andningsförmåga tillåter fukt- och gasutbyte, vilket är viktigt

för att bibehålla normal hudfunktion under förbandet. Patienter kan bära Tegaderm™-förband under längre perioder, med minimal risk för hudirritation.

 

Vattentät, steril barriär – Tegaderm är ogenomtränglig för vätskor och bakterier

Tegaderm™ förband fungerar som en barriär för att skydda I.V. plats eller sår från externa föroreningar såsom bakterier, virus, blod och kroppsvätskor.

Eftersom Tegaderm™ förband är vattentäta kan patienter bada, duscha eller simma, om förbandet är helt förseglad runt katetern eller såret.

Tegaderm™-förbandet är sterilt och förblir det så länge som den yttre förpackningen är intakt.

Läs mer

Populära inom Tegaderm förband

Visa som Rutnät Listvy

10 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

10 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering