Tegaderm förband

Tegaderm är ett transparent medicinskt förband tillverkat av 3M. Tegaderm transparenta förband kan användas för att täcka och skydda sår och kateterplatser.

3M™ Tegaderm™ och Tegaderm™ HP Transparent Film Förband består av en tunn filmbaksida med ett hypoallergent, latexfritt lim som skonsamt men ändå säkert fäster på huden. Tegaderm™ förband är andningsbara, sterila, transparenta och vattentäta och ger en barriär mot externa föroreningar.

 

Produktegenskaper och fördelar med Tegaderm

Tegaderm™ HP Film har ett speciellt lim för bättre hållkraft i närvaro av fukt.

Det finns speciellt designade Tegaderm™-förband, med unika former och fästtejp för att skydda och täcka svårplåstrade sår och I.V. katetrar.

Här kommer föredelar av att använda Tegaderm.

Mångsidig – Tegaderm är en produkt för att tillfredsställa många kliniska situationer

Tegaderm™ förband kan användas för att skydda I.V. platser, förbättra sårläkning, förhindra hudnedbrytning och skydda rena, slutna kirurgiska snitt.

Tegaderm™ förband finns i många storlekar, former och appliceringsstilar för att möta ett brett spektrum av olika behov.

 

Lätt att applicera Tegaderm

Appliceringen av Tegaderm™-förbandet är intuitivt och snabbt, vilket gör det lätt att komma ihåg och lätt att lära sig. Det är särskilt bekvämt för patientens egenvård.

Tegaderm™ förband minimerar appliceringstiden och sparar förbandsavfall och kostnader.

 

Andas – släpper in syre och släpper ut fukt

Tegaderm™-förbandens andningsförmåga tillåter fukt- och gasutbyte, vilket är viktigt

för att bibehålla normal hudfunktion under förbandet. Patienter kan bära Tegaderm™-förband under längre perioder, med minimal risk för hudirritation.

 

Vattentät, steril barriär – Tegaderm är ogenomtränglig för vätskor och bakterier

Tegaderm™ förband fungerar som en barriär för att skydda I.V. plats eller sår från externa föroreningar såsom bakterier, virus, blod och kroppsvätskor.

Eftersom Tegaderm™ förband är vattentäta kan patienter bada, duscha eller simma, om förbandet är helt förseglad runt katetern eller såret.

Tegaderm™-förbandet är sterilt och förblir det så länge som den yttre förpackningen är intakt.

Läs mer
Visa som Rutnät Listvy

4 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

4 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering