Skolmöbler

Som mycket annat här hos oss på Snabben.se, har vi även ett väldigt brett utbud vad det gäller skolmöbler.

Här hittar ni alla möbler och produkter ni behöver för en trivsam, ordnad och lugn skolmiljö för alla.

Vi har olika skolmöbler och produkter för allt från de allra minsta på förskolan, till de äldre barnen i skolan. Ni hittar även hjälpmedel som förenklar pedagogernas arbetssätt. Vi uppdaterar vårt sortiment dagligen och ni är välkomna att kontakta oss vid frågor om skolmöblerna.

För de allra minsta

Många barn på förskolan är väldigt små och då är det viktigt att kunna anpassa miljön efter barnens behov. Förutom pedagogiskt lärande och lek, behöver barnen också vila och skötas om. Vi har möbler anpassade för de mindre barnen som exempelvis bord samt stolar, lekbord, stövelknektar och påklädnings-bänk bland annat.

Förutom att de är ergonomiskt anpassade för mindre barn så är några av våra bord även akustiskt ljuddämpande. För att man ska få en lugnare miljö i skola och förskola. Vi har också "Silent Socks" som är en akustikssocka som man fäster på benen på sin stol för att dämpa ljudet.

Majoriteten av möblerna uppfyller också kraven för giftfria möbler för förskola. Ni hittar även olika skyddande produkter för att barnen inte ska klämma sig eller skada sig på hörn och kanter, här på Snabben.

För att hålla barn borta från trappor eller rum, har vi olika säkra samt lättanvända barngrindar. Här hittar du allt för småbarnen inom vilorum, skötrum, lek, förvaring, kapprum och mycket annat som man kan ha behov av på en förskola.

För de äldre barnen

För de äldre barnen i skola, har vi möbler till klassrum och redskap för en pedagogisk samt lugn miljö för att man ska få bättre fokus på plats i sin skola. Skolbänkar, stolar, bokhyllor, materialvagnar, klädhyllor, förvaringsmöbler och soffor är lite av det man hittar här på Snabben.

Skolmiljön är viktig för barnen, för att de ska kunna fokusera helt på undervisningen. Därför är det viktigt med effektiv förvaring av skolmaterial så att inget kommer bort, är i vägen eller att skolarbeten förstörs.

Att använda sig av bokvagnar eller boklådor uppmuntrar eleverna till att läsa och hålla mer ordning på plats. För en mer tyst miljö och koncentration, finns det artiklar som dämpar ljud samt avskärmningar som exempelvis kan sättas på borden. Det finns också en smart produkt att fästa på sin stol, som gör att den lite mer ljuddämpande.

Stimulera lärande med lek

Det är viktigt med både lekande och lärande i den yngre småbarnsåldern. Då dem är för små för att sitta i skolbänken, är det pedagogiska, kreativa och färggranna skolmöbler samt leksaker det bästa sättet för att aktivera och stimulera dem.

Vi har flertalet mattor, lekbord, lekpaneler, lekskärmar, speglar, kuddar, sittdynor till stol, lekstationer och allt inom leksakskök av bra material samt kvalitet. På Snabben har vi ett brett utbud av allt möjligt som behövs i förskolan.

Vi har artiklar som passar för att leka teater, dockhus, bilar samt garage, fullt utrustat leksakskök, målarstaffli, kulramar, knep och knåp samt lekkuddar med siffror för att räkna. Med flera av våra leksaker och leksaksmöbler finns smart förvaring, för att hålla ordning på förskolan och samtidigt lära barnen vikten av att plocka undan efter sig.

Inredning för en tystare miljö

Många barn blir lätt överstimulerade i högljudda miljöer. Det kan vara svårt att sänka ljudvolymen i skolmiljön, därför kan det hjälpa mycket med inredning som har en design som dämpar ljudnivåerna, från både människor och möbler. Dessutom är det väldigt fördelaktigt med en tyst och lugn miljö för exempelvis högkänsliga barn, som lättare blir stressade samt trötta.

Vi har speciella akustiksockor i olika storlekar som sätts på din stol för att dämpa ljudet. De dämpar ljudnivån upp till 18 dB och samtidigt glider stolen lättare när du slipper lyfta stolarna. Vi har även skärmar för både bord och golv, som passar bra för en mer fokuserad studiemiljö. Man kan sätta upp dem under provtillfällen, för att avskärma rum eller för studiero.

För de yngre barnen har vi ljuddämpande väggdekorationer, som dämpar vid lek och lär. De är dekorativa, färgglada och har flyttbara delar för olika syften, beroende på motiv. För annan lek har vi pusselmattor i foam, i olika storlekar och färger. Då de är i foam kan de därmed alltid lekas fritt med, utan att det låter särskilt mycket.

Oavsett vad ni har för behov eller vill ha för design, hittar ni det mesta till er skola eller förskola här på Snabben. När det kommer till den lärande miljön, är det så mycket mer än bara en skolbänk och stol.

Köp era skolmöbler hos oss

Köp era skolmöbler hos oss på Snabben med snabb leverans. Ni kan handla direkt på hemsidan med exklusive moms och vårt sortiment uppdateras dagligen. Tveka inte att kontakta oss vid funderingar eller vid hjälp med beställning.

Läs mer

Boklådor & bokvagnar (11)

Bord för skola (124)

Förvaringsmöbler för skola (80)

Kapprum, Entré & Garderob (22)

Lekmöbler (71)

Materialvagnar för skola (50)

Samlingsmattor, Lekmattor (34)

Skolmöbler övrigt (2)

Skötrum & Vilrum (44)

Soffor för skola (12)

Stolar för skola (49)

Tyst Miljö (20)