USB-minnen

Snabben erbjuder USB-minnen i olika storlekar och utföranden. Transportera och förflytta dina filer fysiskt på ett smidigt och säkert sätt med USB-minnen från välkända och pålitliga varumärken! Vi har extra säkra USB-minnen med hårdvarukryptering och USB med inbyggd pinkodsplatta som kräver ett lösenord för att komma åt dina filer. Här hittar du också USB-minnen med möjlighet till trådlös överföring, för att öka din lagringskapacitet utan att behöva låsa datorns portar med USB-minnen. Behöver du ännu mer lagringsutrymme så hittar du i vårt utbud också hårddiskar, minneskort, NAS och DVD-brännare med tillhörande skrivbara DVD-skivor.

Brett sortiment av USB-minnen

Snabben erbjuder ett brett sortiment av olika typer av USB-minnen i olika storlekar.

Det är inte bara viktigt att kunna lagra data på ett korrekt sätt, det är också viktigt att ha ordning och reda på alla sparade filer och dokument. Detta är viktigt så du snabbt kan hitta det du letar efter. Om du arbetar mycket vid datorn vet du hur viktigt det är att kunna spara olika filer och dokument. Därför är det en bra idé att investera i USB-minnen.

Vad används USB-minne till

USB-minnen används till att spara bilder, dokument och andra filer. USB-portar finns på de flesta datorer, vilket gör det lätt att stoppa in USB-minnet, och kopiera eller flytta över det som behöver sparas. Har du större filer som filmer och musik kan det ta lång tid att skicka dem digitalt, och då passar USB-minnet bra. Liten och smidig, kan tas med överallt.

USB-minnet tar lite plats vid förvaring och är enkelt att ta med sig mellan hem, skola och jobbet. USB-minnet gör att du enkelt kan öppna upp en fil, arbeta med den och sedan spara ner den direkt på minnet igen.

Vårt utbud av USB-minnen

Det som skiljer USB-minnen åt i vårt sortiment, är främst olika typer av portar, snabbhet, och storlek på minnet. Välj mellan minnen med kapacitet från 16GB upp till 256GB. De flesta är av typ USB 3.0 eller 3.1 vilket gör dem snabbare på att flytta filer än vanliga USB 2.0 sorter.

För att få ut det mesta av ditt datoranvändande är det viktigt att ha rätt datortillbehör. Snabben har allt det du letar efter. Snabben säljer världskända märken.

Läs mer
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-48 av 54

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-48 av 54

Sida
per sida
Sätt fallande sortering