Behandlingsbänkar

På Snabben.se hittar man ett stort sortiment behandlingsbänkar av olika slag med olika bra funktioner.

Köp din behandlingsbänk hos oss och välj mellan våra olika sorters behandlingsbänkar som passar din mottagning eller yrke. Vi erbjuder ett sortiment av behandlingsbänkar av hög kvalité och stabila konstruktioner.

Vi har behandlingsbänkar för såväl fysioterapi, massage, naprapater, sjukgymnaster med mera.

Gedigna och stabila behandlingsbänkar

Hos oss hittar man stabila och rejäla behandlingsbänkar med extra stort höjdomfång. Behandlingsbänkar som passar utmärkt för såväl sjukgymnaster, naprapater och till kiropraktorer.

Våra behandlingsbänkar har funktioner som bland annat höj- och sänkbara armstödsdynor, huvuddyna med andningshål som är steglöst reglerbar med gaskolv, centrallåsning på hjulen m.m. Man kan även höja och sänka dem elektriskt med en fotmanöverdosa.

Behandlingsbänkarna levereras med ett skötselpaket för klädseln. Detta skötselpaket består av en borste, en flaska desinfektionsmedel á 200 ml och en duk av microfiber.

Behandlingsbänkar för massage

Vi erbjuder massagebänkar för användning på såväl klinik, idrottsanläggning och företag av hög kvalitet. Vi har massagebänkar som är portabla men även stationära bänkar för kliniker. Med sin stabila utformning som är tyst och lätthanterlig blir våra behandlingsbänkar det självklara valet.

Vår portabla massagebänk Delta bärbar kan man enkelt och smidigt ta massagebänken dit den behövs. Levereras med en smidig bärväska för lätt förflyttning av bänken. Behandlingsbänken har ett stabilt utfällt läge och klarar upp till 200 kg. För mer information om denna behandlingsbänk klicka här.

Vi säljer även hälsobänken som är ett effektivt hjälpmedel som självbehandling i hemmet, på företaget eller kliniken. Fungerar för behandling på både rygg- och magläge. Förebygger och lindrar besvär i nacke, rygg, axlar, höfter och även knän.

Klicka här för mer information om denna hälsobänk.

Pappersrullehållare för behandlingsbänk

Hos oss på Snabben.se hittar man även hållare för pappersrulle som man fäster på behandlingsbänken. Pappersrullehållaren vi tillhandahåller passar till Delta Professional behandlingsbänkar.

Läs mer
Visa som Rutnät Listvy

17 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

17 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering