Hängmappar

Här hittar du vårt mångsidiga utbud av hängmappar från välrenommerade varumärken som Lyreco, Bandex och Jalema. Hängmappar är en nödvändig hjälpreda för att kunna organisera dokument på ett effektivt sätt. Med hjälp av våra hängmappar kan du skapa ordning och reda på jobbet eller hemmakontoret och få tydligare översikt över dina viktiga papper. Genom att organisera dina kontrakt, dokument och rapporter på ett strukturerat sätt kan du öka din produktivitet och effektivitet. Utforska vårt imponerande urval av hängmappar och ta kontroll över din dokumenthantering redan idag!

Hängmappar för optimal förvaring av viktiga papper

Hängmappar är ett effektivt sätt att hålla ordning på olika typer av dokument såsom kvitton, fakturor, brev, kontrakt och rapporter. Hängmappar är därför perfekta för såväl kontorsmiljöer som hemmakontor. Våra hängmappar passar kort och gott i alla andra situationer där det finns ett behov av att hålla dokument organiserade och lättillgängliga. 

Hängmappar i olika modeller för dina sorteringsbehov

Föredrar du hängmappar i kartong eller plast eller med flikar eller utan? På Snabben har vi en bred variation av alternativ för att lösa dina sorteringsbehov. Våra hängmappar är samtliga designade för att vara stabila och pålitliga, vilket ger dig en effektiv lösning för att organisera och arkivera dina dokument på ett smidigt sätt.

Oavsett om du arbetar i en kontorsmiljö eller har ett hemmakontor, kan våra hängmappar vara till stor hjälp för att hålla ordning på dina dokument och göra dem lättillgängliga när du behöver dem. Med vårt breda utbud av hängmappar kan du skapa ett personligt system för dokumenthantering som passar dina specifika behov och preferenser.

Tips på hur du kan sortera dina dokument med hängmappar

För att maximera användningen av dina hängmappar har vi på Snabben sammanställt några användbara tips på hur du kan organisera på bästa sätt. Med hjälp av dessa tips kan du skapa ett effektivt och organiserat system för dokumenthantering med våra hängmappar.

Skapa kategorier
För att organisera effektivt med hängmappar är det viktigt att först skapa tydliga kategorier för dina dokument


Använd färgkodning
En bra idé är att använda färgkodning för att göra det ännu enklare att skilja mellan olika kategorier. Tilldela varje kategori en specifik färg och välj hängmappar i samma färg för en enhetlig organisation

Etikettera tydligt
Fundera över vilka typer av dokument du hanterar och dela dem in i relevanta grupper i dina hängmappar, som till exempel "Fakturor" eller "Kontrakt".

Rensa regelbundet
För att undvika överbelastning är det viktigt att rensa i dina hängmappar regelbundet och ta bort dokument som inte längre är relevanta.

Läs mer
Visa som Rutnät Listvy

21 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

21 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering