Pärmar & Register

Hos Snabben hittar du alla pärmlösningar du kan tänkas behöva för att förvara dina fysiska dokument och papper på ett smidigt sätt. Gaffelpärmar, ringpärmar, pärmar i stål, plast eller papp och pärmar med EU-hålning såväl som svensk hålning. Här hittar du också förvaring för pärmarna i form av olika förvaringsskåp, pärmvagnar eller pärmrondeller till skrivbordet. Naturligtvis kan vi också tillhandahålla andra produkter för att organisera dina dokument så som olika registerlösningar, plastfickor, gem eller tejp. Vi har också olika modeller av blankettfack och ställ, arkivboxar och förvaringsboxar eller blankettboxar och brevställ.

Många olika pärmar i sortimentet

Snabben har många olika pärmar i sortimentet som hjälper dig att samla dina dokument.

Vad är ringpärmar bra till?

En ringpärm är en smart och effektiv lösning om du behöver kunna bläddra dig fram till ett speciellt ställe för att ta ut eller sätta i ett dokument. Ringpärmar används ofta för daglig användning på kontoret och de finns att få i flera olika bredder, material och färger. De finns att få med D- och O-ringar och med två respektive fyra hål för papper och dokument. En ringpärm är den sortens pärm som har ringar som låsmekanism och som du öppnar genom att dra isär ringarna. I en ringpärm kan du också använda ett register för att dela upp dina olika dokument.

Gaffelpärmar

Gaffelpärmar skiljer sig från ringpärmar i det att låsmekanismen består av en lyftstång med två hål för dina papper. Eftersom man bara kan sätta i papper från en sida i en pärm, är det en lösning som ofta används för papper som man inte behöver ta ut och använda så ofta.

Läs mer

Pärmar (244)

Register (146)