Bubbelpåsar

På Snabben.se har vi ett stort sortiment av vadderade bubbelpåsar.

Välj mellan olika material, storlekar, vikt på våra påsar för att skicka dina ömtåliga produkter i vår online-butik. Har dina varor en mer nätt storlek och vikt är bubbelpåsar ett perfekt val för att skicka produkterna enkelt, billigt och säkert.

Vadderade bubbelpåsar i olika storlekar

Vårt stora sortiment av vadderade bubbelpåsar låter dig välja och vraka bland olika storlekar för att hitta det som passar just dig eller ditt företag bäst. Med sitt kuvert som är tillverkat av kraftigt papper och insida av plast, omgiven av luftkuddar skyddar de dina ömtåliga försändelser mot både väta, stötar, höga fall och oförsiktig hantering.

Bubbelpåsar har en lätt vikt och en smart samt enkel förslutning med självhäftande tejpremsa. Våra vadderade bubbelpåsar Air® Mail Lite bubbelkuvert har AirCap®-vaddering vilket gör att du kan i lugn och ro skicka dina ömtåliga varor och veta att de är i bra skyddande påsar.

Vadderade varupåsar

Våra fodrade e-handelspåsar är perfekt för dig som driver en butik, ett företag eller hobbyverksamhet och söker ett lätt men säkert sätt att skicka dina varor på. Med sin lätta vikt blir bubbelpåsar ett billigt alternativ att skicka samtidigt som det skyddar bra.

Bubbelpåsar är perfekta att använda för att skicka exempelvis varuprover, mindre datortillbehör, smycken, reservdelar med mera. De är enkla att sopsortera då de är återvinningsbara.

Storlek på bubbelpåsar

Storlekarna på våra bubbelpåsar sträcker sig från minsta som har en storlek på 100x165mm till vår största vadderade bubbelpåsar har måtten 350x470mm och finns i olika mängder.

Vi har även bubbelpåsar som har tre olika förslutningsalternativ. Välj om du vill fästa med antingen papperfäste, försegla med en återförseglingsbar remsa för användning flera gånger eller permanent försegling.

Bubbelpåsarna med AirCap®-bubbelplasten har en speciell och patenterad förslutningsbarriär som förhindrar att luften läcker ut. De är starkare och mer hållbara än standardbubbelplast.

För mer information om de olika vadderade bubbelpåsarna, gå in på var produkt i vårt sortiment och hitta den storlek som passar dina varor bäst.

Läs mer
Visa som Rutnät Listvy

38 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

38 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering