Linjaler

Linjalen när du behöver mäta saker

När du behöver mäta saker har Snabben linjalen som fixar jobbet! Hos oss hittar du linjaler för både kontor och skolsalar, både vanliga standardlinjaler och mer specialiserade linjaler som trekantiga linjaler för att hantera skalritning eller vinkelmätare och gradskivor.

Köp gärna till andra typer av ritmaterial på samma gång! Vi har ett stort utbud av olika typer av pennor och tillbehör som passare, pennkoppar och förvaring till skrivbordet så du kan hålla ordning på linjaler och andra tillbehör. Vi har även ett stort utbud av olika typer av papper och block, både specialiserade sorter och mer allmänna skiss- och skrivblock.

 

Linjaler och gradskivor

I många arbeten är det bra att veta exakta mått och dra raka linjer. Med hjälp av en linjal eller ett måttband kan du mäta, ändra storlek och placera ett objekt på rätt ställe i en layout. Du hittar det du letar efter här!

Det är inte bara på arbetsplatsen som linjaler behövs. Även i skolan är en linjal eller en gradskiva viktiga hjälpmedel. Det finns ett stort utbud och många olika modeller och storlekar att välja mellan hos Snabben.

Läs mer
Visa som Rutnät Listvy

27 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

27 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering