Hålslag

En hålslagare för papper är ett enkelt, men viktigt verktyg för alla kontor. Just den här hålslagaren har använts i många år och är älskad av alla som använder den. Den är pålitlig och enkel att använda, vilket gör den till det perfekta valet för alla uppgifter.

Vi har snabba leveranser och bra priser. I vårt utbud hittar du hålslag från Rapid, Leitz och Staples.

Hålslag av olika sorter och varumärken

Vi har hålslag av olika typer, storlekar, designer och färger såväl som ett urval av olika bindmekanismer. Här hittar du hålslag och bindmekanism för både svensk hålning, amerikansk hålning och EU-hålning. I vårt sortiment hittar du både kompakta hålslag och större hålslag som klarar många pappersark på en och samma gång. I utbudet finns också ställbara hålslag där du kan byta mellan olika typer av hålslagningar. För att arrangera dina dokument på ett bra sätt hittar du också pärmar, gem och gemkoppar samt pappersklämmor och plastfickor hos oss. Naturligtvis kan du även köpa själva pappren hos oss också!

Tillfredsställande att använda hålslag

Det är något märkligt tillfredsställande med att slå ett hål i ett papper. Det är som om du sätter ditt märke på det, och gör anspråk på att det är ditt.

Jag minns första gången jag använde en hålslagare. Jag gick i grundskolan och min lärare bad oss göra kort till Mors dag. Jag tror inte att jag ens insåg vad det var då, men jag älskade att se den lilla metallarmen gå upp och ner och slå hål i pappret. Nu, flera år senare, känner jag fortfarande att jag dras till hålslagare. Vare sig det är för att göra kort eller bara för skojs skull, är det något med att se de där fina små cirklarna som gör mig glad.

 

Läs mer

Populära inom Hålslag

Visa som Rutnät Listvy

26 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

26 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering