Sjukhuskläder, Op-rockar

Är du i behov av funktionella och praktiska sjukhuskläder? Vårt företag, Snabben.se erbjuder olika sorters kläder och produkter inom vård.

Välj mellan olika sjukhuskläder, operations-rockar och skyddsoveraller till dam och herr, för ditt vårdyrke. Sjukhuskläder är en stor del av vårdpersonalens vardag, vare sig man arbetar som undersköterska, sjuksköterska, läkare eller veterinär.

Våra sjukhuskläder erbjuder en kombination av funktion, skydd och hög kvalitet. Vare sig du ska använda plagget vid ett engångstillfälle eller tvätta och använda dem om och om igen.

Avdelningskläder & Clean air sjukhuskläder

Våra avdelningskläder i blå nyanser hittar du i storlekar XS-XXXXL till både dam och herr. Välj mellan byxa och skjorta med extra komfort eller standard.

Vi erbjuder även våra Clean air byxor samt skjorta som bidrar till att rena luften. Dessa Clean air sjukhuskläder har ett motstånd mot mikrobiologisk penetration. Med sitt mjuka och absorberande innerlager och flera stora fickor är dessa plagg designade för att vara funktionella.

Genom att använda Clean air suit bidrar man till att minska kontamineringen från personalen i operationsrummet, vilket är en stor källa till luftburna mikroorganismer.

Sjukhuskläder för operation

Hos oss hittar man olika vårdkläder för operation. Operationskläder som bland annat operations-rockar och operations-värmejackor med trekvarts ärm. Välj operationsrockar från storlek 120 och uppåt.

Dessa operationsrockar för operation är tillverkade i ett vätskeavstötande material, men som samtidigt är mjuka och andningsbara för att skapa komfort för såväl patient och användare.

Skyddsoverall

Är du i behov av en skyddsoverall hittar man slitstarka skyddsoveraller här på Snabben.se som ger ett bra skydd. Använd med fördel våra skyddsoveraller med tejpade sömmar om du måste utföra arbeten med asbest, för att kunna hantera kemikalier, spraybekämpningsmedel och andra sorters spray.

Vi har även en smittskyddsrock för engångsbruk som är vätsketät och skyddar mot bland annat blod samt blodburna patogener.

Läs mer

Populära inom Sjukhuskläder, Op-rockar

Visa som Rutnät Listvy

35 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Avd.skjorta Extra Comfort blå S 12/FP
  Avd.skjorta Extra Comfort blå S 12/FP
  Artikelnummer: 153151
  På externt lager
  497,50 kr 497,50 kr Klicka för pris
  Leveranstid ca 6-10 dagar
Visa som Rutnät Listvy

35 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering