Aluminiumformar

Aluminiumformar är formar för färdigmat, i vilka kunden själv kan värma sin mat. Formarna kan värmas i vanlig ugn även på grillen och i vissa fall även i microvågsugn. Aluminiumformar finns i flera storlekar, fyrkantiga och rektangulära och med flera fack. Aluminium, som material, fördelar värme bra och jämt vilket gör det ypperligt att använda vid förvaring av mat. En aluminiumform passar både fryst, nedkyld och färsk mat. Engångsförpackningar är behändiga, speciellt när det gäller mat. Men tänk på miljön och återvinn din aluminiumform och spara 95% av den energi det krävs för att göra ny aluminium.


Aluminiumformar lämpar sig särskilt bra för take-away förvaring av kinamat och thaimat från mindre snabbmatsrestauranger. Men fungerar naturligtvis lika bra för pasta, indisk mat och alla annan mat som behövs förvaras varmt.


I Snabbens sortiment inom matförvaring hittar du det du behöver för ditt take-away kök, vi har både bestick och matlådor av olika material. Hos oss hittar du också produkter inom städ och kontorsmaterial.

Läs mer
Visa som Rutnät Listvy

15 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

15 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering