Pärlor, pärlplattor & tillbehör

Att pärla är en populär hobby och aktivitet som lockar såväl barn som vuxna. Vi på Snabben erbjuder en bred variation av pärlplattor för att tillgodose olika kreativa behov och önskemål! Du kan välja mellan mängder av olika plattstorlekar, former och färger. Oavsett om du behöver mindre pärlplattor för enklare projekt, eller större pärlplattor för mer detaljerade projekt har Snabben något för dig. Vi erbjuder även pärlor, inklusive unika kristallpärlor och klassiska nabbi pärlor. Utforska vårt breda sortiment av pärlplattor och hitta den perfekta plattan till ditt nästa kreativa mästerverk!

Pärlplattor som är återanvändbara

Det fantastiska med pärlplattor är deras mångsidighet. Nabbipärlorna, som ibland även kallas smältpärlor eller strykpärlor, är tillverkade av en särskild plast som smälter lätt och enkelt kan sammanfogas med värmen från ett strykjärn. När pärlmönstret på plattan är komplett kan du som förälder eller förskollärare smälta samman pärlorna genom strykning. Efter några minuters avkylning kan de, nu sammanfogade, pärlorna träs bort från plattan och återanvändas för att skapa ännu ett konstverk!

Unika och byggbara pärlplattor med olika motiv

Här på Snabben hittar du pärlplattor i alla möjliga format, storlekar och motiv! Vi erbjuder allt från hjärtformade pärlplattor, till cirkulära och rektangulära. Utöver de klassiska motiven har vi även pärlplattor med djurmotiv, som katter, hundar, hästar och björnar. 

På Snabben finns även rektangulära pärlplattor tillgängliga som särskiljer sig från våra övriga alternativ genom sin byggbara funktion. Med möjligheten att sätta ihop dem likt ett pussel, är storleken som dessa pärlplattor kan uppnå helt obegränsad! Med byggbara pärlplattor är kreativiteten stor då du kan skapa egna mönster och enkelt kombinera dem med andra byggbara plattor för att skapa storslagna konstverk, helt utan begränsningar i storlek.

Upplev nostalgi med våra pärlplattor

Pärlplattan är en svensk uppfinning som kom på 1960-talet och blev snabbt en sensation.

Om du växte upp under 70-, 80-,90- och 00-talet har du säkerligen minnen av pärlpyssel från din barndom. Nu kan du, med vårt omfattande sortiment av pärlplattor, återuppleva den kreativa glädjen från barndomen genom pärlandet. Utforska vårt sortiment av pärlplattor och upplev de nostalgiska minnena genom att skapa nya konstverk!

Pärlplattor för alla åldrar och nivåer

Förr om åren var pärlplattor framförallt populärt på förskolor, men idag har pärlandet fått ett nytt uppsving och är vanligt förekommande bland åldrarna från 18 till 65 år. På Snabben finner du pärlplattor som passar alla åldrar och nivåer av erfarenhet. Upptäck glädjen med pärlplattor och låt din kreativitet flöda oavsett ålder!

Att tänka på innan du köper pärlplattor

När du ska välja pärlplattor kan det vara en god idé att ta hänsyn till vissa aspekter. Vi på Snabben har samlat några tips i form av en köpguide för att underlätta ditt köp av pärlplattor.

Bestäm pärlor och tillbehör
För att välja rätt pärlplatta behöver du först överväga vilka pärlor och andra tillbehör du behöver för ditt skapande. Se till att pärlorna passar på den valda pärlplattan. På våra pärlplattor kan du läsa vilka pärlor som är rekommenderade.

Storlek och form på pärlplattan
Bestäm vilken storlek och form som passar bäst för ditt projekt. Mindre plattor kan vara lämpliga för mindre detaljerade mönster, medan större plattor ger mer utrymme för komplexa och detaljerade skapelser

Eventuella användningsområden och funktioner

Vissa pärlplattor har specialfunktioner, till exempel våra byggbara pärlplattor. Välj en platta som passar dina behov och preferenser.

Läs mer

Nabbipärlor (93)

Pärlor (74)