Häftapparater, Häftpistoler

Håll ordning och reda på dina papper och se till att de hamnar i rätt följd genom att häfta ihop dem med en kvalitativ häftapparat från vårt sortiment. Snabben erbjuder häftapparater från bland andra Rapid och Leitz. 

Viktigt att tänka på Snabben har många sorters häftapparater att välja på alltefter de olika behoven, det kan därför vara bra att fundera över hur ofta och till vad du kommer använda din häftapparat till. I Snabbens sortiment hittar du allt från Rapids klassiska bordshäftare K2 till blockhäftare med enorm häftkapacitet och häftpistoler som kan häfta affischer och plakat på väggar och anslagstavlor. Väljer du en häftapparat med flatclinch-teknik reduceras tjocka pappersbuntar med upp till 30 %. Om du ofta behöver häfta samman stora format kan vi rekommendera Akthäftaren HD12 från Rapid.

Manuell eller elektrisk.
Om du häftar dokument frekvent kan det vara bekvämt att införskaffa en elektrisk häftapparat som häftar samman din bunt per automatik. Elektriska häftapparater med varierade kapaciteter upp till 50 ark hittar du i vårt sortiment. Om du har ont i armen efter allt häftande men ändå vill jobba med en manuell häftapparat kan vi hänvisa till Rapid Omnipress som är en unik apparat då den häftar oavsett var på häftapparaten du trycker. Du behöver heller ingen stor handkraft och det går utmärkt med enhandsanvändning. För dig som ändå föredrar en vanlig enkel häftapparat finns många varianter att välja på efter tycke och smak. Arbetar du i en butik kan det vara lämpligt med en liten häfttång där du trycker baktill på apparaten istället för framtill.

Blockhäftare.
Om du behöver en häftapparat med ännu mer kapacitet än vad en flatclinch-häftare klarar så rekommenderar vi att du beställer en blockhäftare. Det är en kraftig häftare i metall som har ställbart pappersstopp. Kapacitetsmässigt klarar vissa upp till 200 ark, som till exempel Rapid HD210 som klarar upp till 210 ark.

Häftpistoler.
Häftpistoler kan du använda inom vitt skilda områden och sammanhang. Vissa tycker de är perfekta att jobba med i hobbyverksamheter där du bland annat kan använda dem till enklare dekorationsarbeten. Behöver du en klassisk häftpistol som passar tunna material såsom tyg, etiketter och papper kan Rapid 23 passa bra. Denna är rekylfri och gjord i metall. Om du istället behöver en kraftigare variant som kan häfta i tunga tyger, skinn, gummi, isoleringsmaterial och kartong, med mera. ska du välja häftpistolen Rapid 33.
Häftapparater Håll ordning på dina papper och se till att de hamnar i rätt följd genom att häfta ihop dem med en kvalitativ häftapparat från vårt sortiment. Vi erbjuder häftapparater från bland andra Rapid och Leitz

Läs mer

Häftapparater (72)

Häftapparater El (18)

Häftklammer & tillbehör (74)

Häftpistoler & Häfttänger (15)