Whiteboard

Snabben har många olika sorters whiteboardtavlor, whiteboardtillbehör och whiteboardpennor. I sortimentet finns allt från små whiteboard som du kan ha på ditt skrivbord och whiteboard post-its till stora whiteboards på hjul som passar till större salar och konferensrum. Om du vill skapa en egen whiteboardyta kan du använda självhäftande whiteboardplast på rulle. Glöm inte att köpa extra whiteboardpennor och rengöring till tavlan. Många vill också ha magneter till sin whiteboardtavla. Om du vill kunna spara det du ritar istället så har vi också ett bra utbud av olika typer av blädderblock med tillhörande stativ.

Vad är whiteboard?

Whiteboard är ett mångsidigt verktyg som kan användas för att rita, skriva och brainstorma i många olika sammanhang. Vare sig du är en student som arbetar med en uppgift, en entreprenör som utarbetar en affärsplan eller en yrkesman som samarbetar med kollegor, erbjuder whiteboards ett enkelt och effektivt sätt att fånga dina idéer och följa dina framsteg.

Whiteboard i olika storlekar

Whiteboard finns i så många olika typer och storlekar tillgängliga, från traditionella whiteboards till bärbara torra skrivtavlor och elektroniska whiteboards som gör att du kan dela ditt arbete online, finns det säkert en som passar dina behov perfekt. Så varför inte utforska whiteboardtavlans möjligheter redan idag? Man vet aldrig vilka bra idéer man kan få!

Maximera engagemang med whiteboard

Att maximera elevernas engagemang är ett aldrig lätt uppdrag men forskning tyder på att när ett svar bokstavligen står skrivet på väggarna eller i den traditionella whiteboardtavlor i klassrummet blir allt lättare. Whiteboardtavlor är även känd som markeringstavlor och är populärare än någonsin. Om vi ser klassrumsmiljön som den "tredje läraren", så är klassrumsväggar en förlängning av undervisnings- och inlärningsprocessen. Likaså whiteboards. De skapar omedelbara vertikala inlärningsmöjligheter och etablerar väggzoner.

Läs mer

Whiteboardpennor (197)

Whiteboardtavlor (206)

Whiteboardtillbehör (160)