Packningsmaterial

Ska du skicka iväg ett paket och söker packningsmaterial? Snabben erbjuder ett välsorterat sortiment som gör att du kan skicka varor, gods och ägodelar säkert och tryggt från ert lager.

Här hittar du bubbelplast och luftkuddar såväl som lösa material som packningschips och liknande fyllnadsmaterial. Vi tillhandahåller också silkespapper, skumfolie och olika typer av wellpapp samt förpackningspapper/ ark. Köp enkelt och snabbt genom oss.


Olika typer av packningsmaterial för ert lager

Tänk på att se till att ha lämpligt emballage med rätt storlek på ert packningsmaterial. Hos oss finns även flera typer av kartonger och lådor för diverse behov. Vi har även förpackningspåsar, kuvert eller brevpåsar.

För att kunna packa riktigt säkert kan du också köpa till packtejp, band, skumfolie, fyllnadsmaterial eller bindgarn. Självklart säljer vi även produkter för märkning såsom olika typer av etiketter. Hos oss hittar du allt du behöver för att skicka dina paket på ett säkert sätt.


Packningsmaterial för alla föremål 

Packningsmaterial är avgörande för förflyttning av varor, produkter och ägodelar, från en plats till en annan. Det gäller oavsett om det är från en produktion, företag, butik eller privatperson till en annan. Diverse material kan användas för att skydda produkterna, spara utrymme eller säkerställa att varje objekt kommer fram till sin destination i bra skick. 

Det finns flertalet fyllnadsmaterial att välja mellan beroende på föremålets ömtålighet, storlek, form och vikt. Dessutom bör du ta hänsyn till paketet och dess egenskaper, när du väljer fyllnadsmaterial. Exempelvis om det är trångt eller rymligt och sedan välja produkter därefter. 


Bubbelplast

Bubbelplast är ett populärt material för att skydda både stora och små objekt. Det används på många olika sätt med avseendet att skydda diverse föremål mot skador, stötar och slitage. Många använder det vid flytt, för att skydda möbler, porslin och elektronik med mera. Det är också ett bra alternativ för att omsluta andra små och känsliga föremål, som exempelvis ljuskällor och glasföremål. 

Det är därför ett bra skydd vid både förvaring och transport. Hos oss finns en mängd olika typer av bubbelplast, för alla typer av föremål. Vi har flera olika varianter på rulle från diverse varumärken att välja mellan, såsom bredd och längd.

AirCap tillhandahåller en variant som förhindra att luften läcker ut och är dessutom starkare samt mer hållbar än standard bubbelplast. Deras design är patenterad och förlorade ingen luft vid gjorda tester, medan andra standardmodeller förlorade 50 %.

Vill du ha ytterligare skydd och kombinera två sorters packningsmaterial, finns AirCaps bubbelplast med kraftpapper. På så sätt får du det stötdämpande av plasten, men också den kraftiga barriären av pappret. 


Hur du kan packa både säkert och fint

Ska du skicka ett paket till en kund är ofta presentationen också en viktig del, när kunden väl öppnar paketet. För en del företagare är helheten viktig och att kunden får en sömlös köpupplevelse, som speglar varumärkets identitet. Du kan antingen kombinera olika packmaterial för extra skydd eller välj endast ett fint silkespapper som omsluter varann.

Silkespapper kan fungera som ett omslagspapper för produkten och paketet kan fyllas med packningschips. Det kan också användas tvärtom där wellpapp, bubbelplast eller skumfolie omger produkten och silkespappret skrynklas och läggs fint i hela paketet. På så sätt kan man överraska kunden med både ett skyddat samt fint och omsorgsfullt inslaget paket.


Hur du packar ett asymmetriskt föremål

Ska du packa ett ojämnt föremål i en låda? Få inte panik. Vi har flera alternativ för dig som behöver skydda varan och samtidigt fylla utrymmet i lådan. För att fylla hålrummet kan du använda luftkuddar, packningschips, wellpapp eller papper.

Valet av material beror på hur föremålet ser ut, hålrummets storlek och form samt hur mycket motståndskraft som krävs. Är någon del dessutom extra känslig eller sticker ut, finns bubbelplast eller skumfolie att användas för att forma och omsluta tätt.

Känn dig säker med att ditt paket kommer fram helt och i fint skick, genom att handla allt möjligt packningsmaterial från oss på Snabben.se! Mer information om produkterna som vi har på lager, finns under varje produkt. Vi erbjuder snabb leverans för både privatpersoner och företag!


Kontakta oss

Önskar du mer information om våra produkter eller vill kontakta oss angående andra frågor, är ni välkomna att höra av er till oss innan eller efter ert köp.

Läs mer

Bubbelplast & Luftkuddar (20)

Förpackningspapper (10)

Packningschips (2)

Skumfolie (8)

Wellpapp (11)