Kartonger & Lådor

Kartonger och lådor för ditt företag

Hos oss hittar du lådor och kartonger för dig eller ert företag, i många olika format samt storlekar. Vi på Snabben har ett stort sortiment med många olika kartonger och lådor för att du ska hitta rätt kartong och storlek till ett bra pris.

Vi har ett brett utbud av lådor och kartonger för olika ändamål, som du kan tänkas behöva i ditt företag och e-handel. Det finns exempelvis produkter som passar utmärkt för att skicka varor, för förvaring eller till flytt, i olika format. Även funktion, utseende och maxvikt varierar på våra kartonger och lådor, för att du lättare ska hitta rätt kartong och precis det du behöver.

Vi har allt från små till stora lådor och kartonger, kartonger till flytt, e-handel, transport i olika format som är lämpliga för flera olika produkter.

Även pallboxar, pallramar, pallanpassade lådor och postkartonger finns i vårt breda utbud.

Lådor och kartonger i olika storlekar och egenskaper

För snabbare hantering av ordrar från bland annat e-handel och packning, är majoriteten av våra produkter lättmonterade. Dessutom kan du hitta kartonger och lådor med självhäftande förslutning, automatisk botten, justerbar höjd och avrivningsremsa för enklare öppning.

Detta gör även att du lättare kan packa tätt och säkert, men även spara plats på både lagret samt pallen. Flertalet av produkterna av wellpapp är tillverkade i återvinningsbar wellpapp som är ett bra val för miljön. Wellpapp är ett mer slitstarkt material och wellådor är ett utmärkt emballage för transport och tyngre varor.

Välj bland våra wellådor av olika format samt storlekar och hitta rätt storlek samt kartong för era behov i vårt utbud. Hittar du inte rätt kartong för dina behov i vårt utbud, kan man enkelt och lätt höra av sig till oss.

Runda, triangulära eller rektangulära tuber

Ska du skicka produkter som är cylinderformade eller som bäst bör rullas ihop, erbjuder vi papptuber eller teleskoplådor. De kommer i stor variation av format, storlekar och längder samt bra egenskaper, för olika krav på förpackningen. De håller också dammet borta och vissa rör är också vattenbeständiga för extra skydd.

Skydda affischer, ritningar, plakat, målningar eller annonser genom att rulla ihop dem och skicka eller förvara dem i säkra tuber med lock. Vi erbjuder även tuber som är tre- eller fyrkantiga för att lättare stapla, sparar plats och ej rullar under förvaring och transport. De är kraftiga och stötsäkra vilket håller föremålen extra skyddade. Dessa modeller kräver inte extra material som lock eller klämmor för försegling.

Specialanpassade lådor för livsmedel- & charkindustrin

För chark- och livsmedelsindustrin har vi lådor som är speciellt framtagna enligt de krav som ställs för livsmedels-produkter. Det är slitslådor med flikar i både toppen och botten, som är tejpade enligt livsmedelsbranschens föreskrifter.

Lådor som är gjorda av wellpapp är lätta i vikt, men trots det väldigt slitstarka och är därför väldigt optimalt som transportmaterial för produkter. Här kan du välja wellpapplådor i olika storlekar som har olika maxvikt. I vårt sortiment kan du enkelt finna en låda i rätt storlek för dina behov och leverans.

Varierande modeller av starka och tåliga flyttlådor

Vi har ett varierat och stort sortiment av flyttlådor från olika varumärken i många antal storlekar. Gemensamt är de slitstarka, kraftiga och behändiga. Flyttlådorna finns i olika storlekar - bredd och höjd. Dessa lådor är tillverkade av tåligt wellpapp som är ett utmärkt material för flyttlådor då det är slitstarkt men väger väldigt lite.

De större lådorna har handtag för säkrare och även mer smidig hantering, flera av modellerna har också förstärkta handtag. Lådorna från TidyPac är dessutom tillverkade i två lager av wellpapp för extra hållbarhet på lådan. Vårt utbud erbjuder både små och stora wellådor att välja mellan, för att du ska finna rätt kartong och det du behöver.

I vårt sortiment hittar du också kartonger med skrivfält och tydliga markeringar, för att göra det enkelt att både flytta, förvara och ställa lådorna på ett korrekt samt säkert sätt. De är lätta att montera och försegla utan extra material eller verktyg. Kolla igenom och köp från vårt blandade utbud av flyttkartonger, för en smidigare och enklare flytt.

Anpassade lådor för A3-A6

Vill du förvara eller skicka något som är i storlekarna A3-A6? Då erbjuder vi lådor som är specialanpassade för dessa. Lådorna kommer även i olika utföranden, såsom höjd, material och modell. Våra lådor klarar av olika vikter och går att försluta på olika sätt, beroende på vilka produkter ni ska skicka och era behov.

För en mer smidig lagerhantering finns lådor med självhäftande förslutning, snabbmonterad botten och justerbar höjd. Dessa lådor är ett väldigt bra val, om du behöver skicka en låda som omsluter föremålet väl. De passar även lika bra om du behöver lite extra utrymme för packningsmaterial, som exempelvis luftkuddar eller bubbelplast runt era varor.

Med dessa lådor kan du skicka och förvara många olika produkter som böcker, tidningar, papper och pärmar. Men även många andra varor som säljs i exempelvis e-handelsbutiker, för smartare och bättre förpackning möjligheter.

Vi har ett brett och varierat sortiment av kartonger och lådor

Hos oss hittar du ett stort utbud av kartonger och lådor, både stora och små för olika ändamål. Behöver du andra kompletterande produkter gällande transport, lager, packning med mera, hittar du även dessa varor hos oss på Snabben.se.

Kontakta oss

Söker du något mer specifikt som du kanske inte hittar bland våra varor eller har andra frågor, är du välkommen att kontakta oss. Vårt stora sortiment uppdateras dagligen och vi har snabba leveranser.

Läs mer

Populära inom Kartonger & Lådor

A3-A6-anpassade lådor (38)

Flyttlådor (4)

Pallanpassade lådor (62)

Pallboxar (3)

Papptuber, Teleskoplådor (8)

Postkartonger (62)

Speciallådor (4)

Wellådor 300-360mm (50)

Wellådor 370-500mm (51)

Wellådor 510-1200mm (55)

Wellådor 98-290mm (49)