Dammsugare

En perfekt dammsugare

Vi har den perfekta dammsugaren till kontoret, skolan eller butiken. Här hittar du riktigt bra dammsugare från bland annat Kärcher, Nilfisk, Hepa och Taski. Det finns dammsugare som är riktigt tysta, har väldigt långa sladdar eller är batteridrivna. Eller varför inte köpa en ryggsäcksdammsugare eller en robotdammsugare som kan sopa, dammsuga och moppa samtidigt! Hos Snabben hittar du alltid dammsugare till riktigt låga priser och snabb leverans.

Robotdammsugare

Vill du lyxa till det lite eller om du helt enkelt inte har tid att dammsuga själv så köp en robotdammsugare. Den sopar, dammsuger och våtrengör golven utan problem. Den tvättar runt hörnen och utmed väggarna väldigt effektiv och är dessutom riktigt tyst så den stör inte omgivningen.

Ryggsäcksdammsugare

Släng upp dammsugaren på ryggen och dammsug var du vill enkelt och bekvämt. En ryggsäcksdammsugare eller ryggdammsugare är perfekt i trånga utrymmen som exempelvis biografer, flygplan, bussar, tåg eller trappor.

Batteridriven dammsugare

Trött på sladdar? Är sladden för kort eller är du trött på att byta eluttag hela tiden när du dammsuger. Köp en batteridriven dammsugare. Våra batteridrivna dammsugare har riktigt bra sugkraft och batteriet håller länge. Vi har exempelvis den extremt kraftfulla batteridrivna torrdammsugaren T 9/1 Bp som rengör lika bra som en sladd dammsugare. Det är tyst och slagtålig sladdlös dammsugarmaskin med massor av tillbehör.

Läs mer
Visa som Rutnät Listvy

45 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

45 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering